Op de hoogte?

Facebook berichten

2 days ago
Hotbath; Kranen voor badkamer en keuken.

Bidetmengkraan uit onze Friendo serie

3 weeks ago
Baderie

Volop badkamer ideeën, maar weet je niet waar te beginnen? Baderie helpt met al deze keuzes! Vraag ons inspiratiemagazine aan: boordevol ideeën en handige tips!
https://bit.ly/2Z65blc

1 month ago

Zelfs op Google Maps kom je ons tegen.

Tijdens de realisatie van vakantiewoningen samen met Bouwbedrijf Lont.

1 month ago
Bosmans Tegelwerken Emmeloord

Dit is pas een toffe badkamer!!! Deze hebben wij mogen maken voor Baderie Sikma Sneek. Wat een plaatje hoor 👌 tegels 90x30cm en 90x90cm

1 month ago

Op de samenwerking

1 month ago
Instamat Warmtetechniek BV

Zo mooi kan design verwarming zijn!
Een radiator is tegenwoordig veel meer dan alleen een warmtebron. Het is een product dat sfeer geeft aan uw badkamer, keuken, hal of woonkamer. De uitstraling van de designradiator is daarbij erg belangrijk. Dit bewijst de Volata designradiator. Deze radiator is gemaakt van gladde aluminium delen met een dikte van slechts 4 mm. Door de minimalistische en strakke verschijning en de mogelijkheid om accessoires toe te voegen, is deze radiator toepasbaar in elke ... See more

1 month ago
M-line | Easy Drain

De M-line is een bijna onzichtbare douchegoot die een secundaire afvoer met een eenvoudige installatie aan de muur biedt.

1 month ago
In een handomdraai geïnstalleerd!

Nu tijdelijk tot €200 retour

1 month ago
Foto's uit het bericht van Sikma Installatie BV

Er wordt druk gewerkt aan de uitbreiding en renovatie van het pand RK kerk. In opdracht van bouwbedrijf De Bouwhorst realiseren we hier een ontmoetingsruimte.

« 1 of 9 »

Gerealiseerd door MediaSoep logo