Over ons

Sikma Installatie is een begrip als totaal installateur in SWF en omstreken. Dit is vooral te danken aan de dynamiek van de organisatie en het vertrouwen van onze klanten. Maar ook aan de filosofie dat slagvaardigheid, kwaliteit en service, bepalende factoren zijn voor continuïteit en groei. Plezierige bijkomstigheden zijn de korte communicatielijnen en flexibiliteit. Meer dan 70 jaar ervaring staat daarnaast borg voor een grondige kennis van zaken.

Img 20171117 Wa0002 300x269

De diverse afdelingen binnen Sikma Installatie hebben allemaal hun eigen specialisme dit heeft als voordeel dat zaken snel kunnen worden kortgesloten. De synergie die hieruit voortvloeit komt ten goede aan realisatie van projecten. De capaciteit van Sikma Installatie bestaat uit ruim 55 medewerkers. Hierdoor is de bewegelijkheid van de organisatie relatief groot.

Bij kwaliteit hoort service. Daarom staat onze servicedienst ook tijdens de weekeinden klaar om problemen op te lossen. Dit geldt uiteraard ook voor de nazorg van diverse projecten. Sikma installatie is gevestigd op industrieterrein de Houkesloot. In dit pand zijn alle onderdelen van Sikma Installatie ondergebracht. Ook vind u hier de Baderie showroom met alles op het gebied van sanitair.

Gerealiseerd door MediaSoep logo