2 Woningen Zeewolde

De twee onder 1 kap woning wordt gebouwd in de wijk Bergkwartier laag. Op loopafstand ligt het Wolderwijd.

Vanaf 2014 wordt begonnen met de aanleg van een eiland in de vorm van een tulp, een sluis, een haven, natuur en strand. Hierdoor ligt ontspanning binnen handbereik.

Woning
De woning wordt standaard uitgevoerd met een geïsoleerde garage, erker, een dakkapel en voorzien van vloerverwarming. Daarnaast worden luxe materialen gebruikt zoals handvorm metselsteen, keramische dakpannen, kunststof kozijnen, hardhouten binnenkozijnen en kunststof dakoverstekken.
Indeling: hal, doorgang naar geïsoleerde garage, meterkast, toiletruimte met hangend closet.
Woonkamer en woonkeuken, tuingericht of straatgericht wonen, naar keuze van de koper.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer en wasmachine/bergruimte. Andere indelingsvarianten behoren tot de mogelijkheden.
2e verdieping: bereikbaar door middel van een vaste trap en voorzien van een dakkapel. Deze 2e verdieping is naar wens in te delen met bijvoorbeeld een extra badkamer en twee grote (slaap)kamers.
Tuin: door de koper zelf in te delen en aan te leggen met ruimte voor meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuin heeft een eigen toegang langs de garage en is ca. 15 meter diep en 11 meter breed.

Sikma Installatie BV installeert de woningen en kan ook voor de inrichting van de sanitaire ruimtes zorgen. Dat geeft de nieuwe bewoners de mogelijkheid om nog tijdens de bouw deze ruimtes geheel naar eigen wens en smaak in te richten.
Standaard is prima maar luxe is ook mooi.

Bijzonderheden:
Inhoud: ca. 639m³
Breedte: 6,50m
Lengte: ca. 12m
Woonoppervlakte ca. 175m²
Garagebreedte: 3,50m
Garagelengte: 6,50m
Kaveloppervlakte ca. 360m²
Verwarming door middel van stadsverwarming
Exclusief badkamer en keukeninrichting (optie)
Woningborg garantie- en waarborgregeling

Gerealiseerd door MediaSoep logo