6 Woningen Workum Waterhof (BBD Friso)

BBD Friso bouwt in Workum !
Kies uit twee-onder-een-kapwoningen of bouwkavels voor vrijstaande woningen.
Alle woningen zijn van hoogwaardige bouwkwaliteit. Dankzij het gebruik van duurzame bouwmaterialen ben je de komende jaren verzekerd van een (bijna) onderhoudsvrij huis. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

Alle woningen van Waterhof bieden meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. En kies je voor een royale twee-onder-een-kapwoning, dan zijn er ook nog volop mogelijkheden tot uitbreiding. Pas jouw nieuwe huis helemaal aan naar jouw woonwensen. De verkoop is gestart. Kies je voor een nieuwbouwhuis in Waterhof, dan kies je bovendien voor enkele van de laatste waterkavels in Friesland. Vanuit je tuin stap je zo op je boot voor een vaartocht over een van de Friese meren. Je vaart er al in een paar minuten naartoe. Workum is een echte waterstad en behoort tot een van de beroemde Friese elf steden. Bij een strenge winter ben je dus gegarandeerd eersterangs toeschouwer van de Elfstedentocht op natuurijs.
Sikma Installatie BV verzorgt de installatiewerkzaamheden in deze appartementen. E+W , ventilatie, PV panelen en de sanitaire ruimtes.

Gerealiseerd door MediaSoep logo