Waterpark Sneekermeer

Waterpark Sneekermeer

Op Waterpark Sneekermeer worden in opdracht van BBD Lont voor Landal Greenparks 15 eigentijdse recreatiewoningen gebouwd voor eigen gebruik of voor verhuur. De woningen liggen op ruime kavels eigen grond, met een terrassteiger.

Gelegen in de luwte van de pier van Terherne en achter een zandstrandje, grenzen de woningen direct aan het Sneekermeer. Vanaf uw terras vaart u via de doorvaart door de pier veilig het meer op. Het eigentijdse karakter van de exclusieve woningen sluit naadloos aan op de speelse verkaveling van het project.

Sikma Installatie verzorgt het complete installatiewerk in de woningen.

Terherne ligt in het hart van het watersport gebied van Friesland, en is daarmee een strategische uitvalsbasis voor eindeloos watersportplezier! De woningen liggen aan de oever van het Sneekermeer, met het knusse centrum van Terherne op loopafstand. In de omgeving treft u karakteristieke stadjes als Sloten, Balk, Heeg en Langweer.
Moeiteloos bereikbaar over het water, of via de weg.
En wist u dat het centrum van de stad Sneek (onlangs, na een onderzoek van de BBC, uitgeroepen tot derde Watersportstad van de wereld ) slechts op 6km varen van Terherne.
Behalve de watersport heeft de omgeving op het land vele natuurgebieden en uitgebreide fiets en wandelroutes voor u in petto. Deze combinatie van water, natuur en historische stadjes en dorpen maakt Friesland zo bijzonder.

Gerealiseerd door MediaSoep logo