2 jubilarissen in 1 klap!

2 jubilarissen in 1 klap ! Kees en Henk beide 40 jaar bij de zaak !

Kees Poelstra is bij Sikma Installatie in dienst gekomen op 26-3-1979 . Als verkoper in de winkel aan de Kruizebroederstraat 33 Sneek. Eerst met de verkoop van gasfornuizen en warmte apparatuur ( gaskachels. Later toen er een pand werd bij gekocht en een toonzaal ( tje ) werd ingericht ook met de verkoop van sanitair. Kees moest buitenom van het ene naar het andere pand want er zat nog een vishandel tussen. Later werd ook het pand van de voormalige vishandel gekocht en toen kon Kees binnen blijven. De winkel werd nog uitgebreid met een doe-het-zelf balie. In 2002 is het hele bedrijf verhuisd naar de Edisonstraat en is Kees Full time aan de slag in het magazijn. Daar komen zijn kennis van onderdelen en sanitair heel goed van pas.

Henk Holkema is bij Sikma Installatie in dienst gekomen op 1-4-1979. Het jaar van de berucht sneeuwstorm en uiteraard ook nog op de oude locatie aan de kruizebroederstraat.
Eerst werkzaam als cv monteur en later in de nieuwbouw cv installaties aanleggen.
Tegenwoordig op afdeling onderhoud als service monteur.
Doet opleveringen voor nieuwbouw woningen en diverse klussen bij o.a. particulieren.
Op dit moment ook bezig met groot onderhoud van 350 keuken in Sneek e.o.

Beide mannen zijn bijna altijd aanwezig bij feestjes die Sikma of de Personeelsvereniging organiseert.

Dus hebben we voor onze 2 jubilarissen een mooi feest gehad op vrijdag 26 april met familie, collegas en oud-collegas en de huidige en oud directie in Restaurant de Kajuit in Sneek.

Op foto jubilarissen is Kees Links en Henks rechts te zien.

Foto Kees Henk 40 Jaar

Gerealiseerd door MediaSoep logo