10 woningen Jabikswoude i.o.v. BBD Lont

Ten zuiden van Leeuwarden, ook wel de Zuidlanden genoemd, komen negen nieuwe buurtschappen met dubbele en vrijstaande woningen. Hier kunt u een heerlijke woning kopen in een groene en waterrijke omgeving, en toch op maar een kwartier fietsen van het bruisende centrum van Leeuwarden. Het is de bedoeling dat er in een tijdsbestek van ongeveer 20 jaar huizen worden gebouwd voor 17.500 mensen in de Zuidlanden.

Ús Thús, een feest om te wonen!

Al het installatiewerk in deze woningen wordt uitgevoerd door Sikma Installatie. Ook kunt bij ons uw badkamer op maat laten ontwerpen en in de bouw meenemen.

In de kern van het buurtschap Jabikswoude, gelegen aan de Bouweslân, ontwikkelt Bouwbedrijf Lont 10 eigentijdse woningen met traditionele hoofdvormen.
In totaal komen er 8 rijwoningen en 2 halfvrijstaande woningen. We zijn gestart met de verkoop van 4 rijwoningen, welke inmiddels verkocht zijn en waarvan de bouw dit jaar nog start.
De verkoop van de 2e fase is reeds gestart.

Het perceel wordt ingericht als een authentieke, intieme dorpsstraat, waar je niet alleen woont maar waar je je ook thuis voelt, samen met je buren. Ús Thús!

Een “dorpeling” hecht waarde aan een eigen gezicht, een eigen woonwens. Immers, niemand is gelijk!
Daarom worden de woningen aangeboden met een breed optiepakket, passend bij het budget en de leefstijl van de toekomstige bewoners.

Daarnaast speelt duurzaamheid een de huidige, moderne maatschappij een belangrijke rol.
Ook Lont vervult deze rol door het toepassen van het Wendura concept.
Bij deze bouwmethode heeft één uitgangspunt; isolatie, isolatie, isolatie!
Extra isolatiemateriaal, driedubbele beglazing en een warmtepompsysteem zijn daarbij ondenkbaar.
Voor meer informatie over het Wendura concept verwijzen wij u naar www.lont.nl/wendura.

Het ontwerp:
De woonkamer biedt een royale ruimte voor zitten en eten; waarbij een open of gesloten trap tot de mogelijkheden behoren. De straatgerichte keuken stimuleert de sociale communicatie over en weer van huis naar straat en andersom.

De verdieping is ingedeeld met drie royale slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een ligbad. Standaard wordt de badkamer voorzien van tegelwerk, vrijhangend toilet, wastafel en douchehoek.

De zolderverdieping biedt de mogelijkheid voor een extra kamer. Eveneens bevinden zich hier de wasmachine opstelling en installaties.

Gerealiseerd door MediaSoep logo