Appartementen Magna Fossa Sneek (BBD Friso)

Magna Fossa. Een opmerkelijke naam voor een opmerkelijk woonproject in de woonwijk De Oudvaart in Sneek. Historisch betekent Magna groot en Fossa gracht. Het is dan ook de bedoeling dat het hier groots wonen is. Met uitzicht op water met allerlei verbindingen naar pleziervaart of op een meer weidse stadse aanblik.

Magna Fossa biedt Magna veel woonruimte om op niveau te genieten, eigen parkeerplaatsen, aangename balkons, veel licht dankzij de grote glaspartijen en een ongekend comfort.

Magna Fossa is een gebouw met 19 appartementen. Elk met een grote woonkamer, balkon, complete badkamer en naar keuze 2 of 3 slaapkamers of een inloopkast. Alles voelt ruimtelijk, open en licht. Dat komt ook omdat de architect gekozen heeft voor grote glaspartijen, wat het gebouw een bijzondere, eigen signatuur geeft. Natuurlijk voldoen alle appartementen aan de nieuwste eisen op het gebied van energievoorziening en besparingen. De appartementen zijn groen tot in de meterkast. Magna Fossa is een van de eerste gasloze appartementengebouwen van Sneek.

Sikma Installatie BV verzorgt de complete installatie in deze appartementen. E+W , ventilatie, PV panelen en de sanitaire ruimtes . Badkamers en toiletten zijn ingericht door Baderie Sikma Sneek

Gerealiseerd door MediaSoep logo