Kastanjehof Sneek i.o.v Friso

Kastanjehof Sneek i.o.v Friso

Aan de stationstraat in Sneek zal de herontwikkeling van het voormalige Frittemahof plaatsvinden.

Het fraaie monumentale pand aan de stationsstraat te Sneek zal verbouwd worden tot hoogwaardig appartementencomplex met in totaal 8 appartementen. De appartementen zullen variëren in grootte van ca. 95 tot 170 m2.

De appartementen op de begane grond krijgen een flink terras aan de voorzijde, de appartementen op de tweede verdieping beschikken over een balkon.De tweede verdieping zal eenvoudig bereikbaar zijn met een lift. De indeling van de appartementen is nog niet vastgelegd. De bewoners kunnen voorafgaand aan de ontwikkeling hierin hun keuze nog maken. Enkele appartementen kunnen beschikken over 3 slaapkamers. Naast de herontwikkeling van het pand zal ook de voortuin en het achter terrein met parkeerterrein onderhanden worden genomen.

Sikma Installatie BV installeert de woningen en is ook verantwoordelijk voor de inrichting van de sanitaire ruimtes. Dat geeft de nieuwe bewoners de mogelijkheid om nog tijdens de bouw deze ruimtes geheel naar eigen wens en smaak in te richten.
Standaard is prima maar luxe is ook mooi.

De verkoop van de appartementen is onlangs van start gegaan en verloopt via Makelaardij Sneek. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Dhr. Groen van Makelaardij Sneek via telefoonnummer: 0515-431543
Voor meer informatie: www.kastanjehofsneek.nl.

Gerealiseerd door MediaSoep logo